Waarom een ontruimingscoach / verhuiscoach? ontruiming coach woningontruiming, verhuizenverhuiscoach Groningen, verhuiscoach Ter Apel, verhuiscoach Emmen

Elke ontruiming heeft een eigen verhaal. Sommige woningontruimingen ontstaan door toedoen van een overlijden, faillissement of gewoon een verhuizing. Om uw wensen en ondersteuning duidelijk in kaart te brengen bieden wij u een persoonlijke ontruimingscoach, ook wel een verhuiscoach genoemd. Verhuizen doe je niet iedere dag. Het is geen routineklus welke je ‘even’ naast je overvolle agenda erbij doet. Een verhuizing kost meer tijd en energie dan je denkt, er is veel te regelen en te doen. Het is niet alleen een kwestie van dozen inpakken en overbrengen naar de nieuwe woning.

Een verhuizing met een ontruimingscoach. 

Een verhuizing is voor veel mensen een emotionele stap, voor oudere mensen in het bijzonder. Men woont vaak al langere tijd in een woning en vinden het niet makkelijk om te verhuizen. Veelal in een verhuizing vrijwillig, maar soms is er geen keus. Denk aan een aanleunwoning of een ontzetting. Een verhuizing geeft vaak stress en dan valt het niet mee om dit in goede banen te leiden. Het is dus zeer belangrijk dat een verhuizing soepel verloopt en dat de nieuwe woonomgeving gelijk een vertrouwd gevoel geeft.

De ontruimingscoach zal uw ontruiming van A tot Z met u doornemen, u adviseren over de mogelijkheden en zo nodig bijstaan met andere klussen die u nog te wachten staat.

De voordelen hiervan zijn:

U heeft een aanspreekpunt

Een helder intakegesprek

Inlichting van diverse instanties

Een concreet verhuisplan

U geeft alle zorg uit handen

Graag stel ik ons even voor.

Mijn naam is Marlies Bouland. Ik ben eigenaar en ontruimingscoach / verhuiscoach bij Ontruiming met Zorg. Onder mijn werkzaamheden valt de planning en organisatie van een woningontruiming. Daarnaast heb ik een eigen praktijk als Life Coach. Als coach heb ik o.a. veel ervaring met het ondersteunen bij rouw en verlies. Dit samengevoegd maakt mij een gedreven en zorgvuldige ontruimingscoach. Belangrijke speerpunten voor mij als coach zijn ondersteuning bieden bij het ontruimen van een woning, een verhuisplan maken, zorgvuldig omgaan met emoties en spullen met emotionele waarde. 

Graag ontlast ik u in de hectische periode van een verhuizing. 

 

 

Mijn naam is Roelof Bouland.  Ik ben ontruimingscoach bij Ontruiming met Zorg. Onder mijn werkzaamheden valt de planning en organisatie van een woningontruiming. Ik ben bij de ontruiming aanwezig en zorg ervoor dat alles volgens afspraak verloopt. In samenwerking met de woningstichting kan ik bij de voor- en na inspectie aanwezig zijn. Zo kunnen wij direct inspelen op de voorwaarden van de oplevering van de woning. Bijvoorbeeld als er op hun verzoek behang verwijderd moet worden of als er een muur geschilderd moet worden. Als belastingadviseur kan ik belastingaangiftes en toeslagen indienen, alsmede de erfbelasting.

Graag sta ik u bij in de hectische periode van een verhuizing.